Bianconeri ostali bez Douglasa Coste

Opet se povrijedio

Bianconeri ostali bez Douglasa Coste

A. Čaušević

Juventus je čini se skupo platio pobjedu nad Atalantom (1:3). 

Bianconeri su do veoma važne pobjede stigli poslije preokreta, ali su poslije utakmice ostali bez Douglasa Coste.

Costa je propustio dobar dio dosadašnjeg dijela sezone zbog povrede mišića lista, a u Bergamu je obnovio tu povredu.

U izjavi poslije utakmice Maurizio Sarri je kazao kako sjajni brazilski dribler ima problema s listom te da ga prema svemu sudeći čeka nova pauza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Costa je izuzetno bitna karika u ekipi Juventusa, posebice u finišu utakmice kada ulazi s klupe te svojom brzinom i eksplozivnošću pravi razliku na terenu.

U dosadašnjem dijelu sezone skupio je svega sedam nastupa. Zabio je jedan gol i to za pobjedu nad Lokomotivom iz Moskve u Ligi prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi