Trener Radničkog: Bog nam je pomogao; Direktor Rada: Nije Bog, već neko drugi

Reakcije nakon sporne utakmice

Trener Radničkog: Bog nam je pomogao; Direktor Rada: Nije Bog, već neko drugi

Utakmica koju su jučer u Beogradu odigrali Rad i Radnički Niš podigla je dosta prašine.

Rad je golovima u 48. i 55. minuti došao do vodstva od 2:0, Radnički je smanjio u 66. minuti da bi potom golovima Arsića u 85. i 86. minuti stigao do velikog preokreta i pobjede 3:2.

Golman Rada je gol za 2:2 primio sa nekih 35-40 metara udaljenosti, ali sporan je bio treći pogodak Arsića, jer je neposredno prije njega saigrač Stojanović loptu smirio rukom. Sudac to nije vidio.

Nakon velikog trijumfa trener Radničkog Milan Đuričić oduševljeno je poručio: "Bog nam je pomogao", ali je iz protivničkog tabora dobio odgovor da je, zapravo, neko drugi najzaslužniji za njihov trijumf.

"Nije se za ovo pobrinuo Bog. Pobrinuo se neko drugi. Ono što posijete, to ćete i da požnjeti", izjavio je direktor Rada Uroš Tošić aludirajući na arbitra čijim suđenjem nije zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tošić je poručio i da je do daljnjeg zabranio da se na konferencijama za medije pojavljuju trener i fudbaleri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi