Trener Rudara nakon pobjede: Ovo je jedna od najznačajnijih pobjeda u mojoj trenerskoj karijeri

Domaći su upisali važna tri boda

Trener Rudara nakon pobjede: Ovo je jedna od najznačajnijih pobjeda u mojoj trenerskoj karijeri

S. Pašalić

Nogometaši Rudara su danas na svom terenu savladali Goražde sa 2:0.

Trener domaćih Bećir Mehanović je nakon utakmice komentarisao današnju pobjedu svog tima.

"Za nas je ovo bila izuzetni bitna utakmica. Ove je bila naša jedna od najvažnijih utakmica u borbi za opstanak i uspjeli smo pobijediti zahvaljujući mojim momcima koji su dali svoj maksimum, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo odigrali fantastično i postigli smo dva gola, a mogli smo i više"

"Drugo poluvrijeme je protivnik pokušao da postigne gol, mi smo se tu malo bolje snašli i ostalo je 2:0. Ekipi Goražda bih čestitao na fer i korektnoj utakmici. Zahvalio bih se prvenstveno svojim igračima, a onda i navijačima na svemu i ja se nadam da će ovo bidi dovoljno da osiguramo opstanak i da prvenstvo mirno privedemo kraju"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ja sam relativno mlad trener i ovo je moja jedna od najznačajnih pobjeda u mojoj kratkoj trenerskoj karijeri jer velika je stvar preuzeti jedan klub kakav je Rudar Kakanj i ja moram prvenstveno pohvaliti rad svojih ranijih kolega koji su ostavili ekipu u fantastičnom stanju i ja sam u ovom teškom trenutku preuzeo ekipu i čestitim radom i kvalitetnom ekipom smo se uspjeli sabrati i odigrati jednu dobru domaću utakmicu"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije