Domaće pobjede Goražda i Igmana, Orašju velika tri boda u Vitezu

Prva liga FBiH, 27. kolo

Domaće pobjede Goražda i Igmana, Orašju velika tri boda u Vitezu

S. Mlaćo

Goražde je na svom terenu danas ostvarilo veoma bitnu pobjedu protiv Slavena. Bilo je 2:0 za domaće koji su posao riješili još u prvom dijelu kada su postigli dva pogotka.

Prvo se u listu strijelaca upisao Kapetan, a zatim je na 2:0 povisio Islamagić.

Ipak, tu nije kraj golijadi. Omerović je smanjio na 2:1, da bi dva gola prednosti Goraždu vratio Huseinspahić. Bilo je to sve u ovom meču.

Igman je također upisao vrijedna tri boda. U Konjicu je lako pao Rudar (2:1), a u listu strijelaca za domaće su se upisali Tatar i Hrvanović, dok je za goste pred sami kraj pogodio Šubo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Vitezu je bilo veoma uzbudljivo. Domaći su poraženi od Orašja 2:1 i sada se nalaze u veoma teškoj situaciji. Za goste su pogađali Mikić i Poturalić, dok je jedini pogodak za domaće postigao Rovčanin.

Naredno kolo Premijer lige igra se već u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi