Trener Trabzonspora otišao po Višću

Ne odustaju od transfera

Trener Trabzonspora otišao po Višću

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Višća još uvijek je član ekipe Bašakšehira.

Iako se od početka prelaznog roka priča kako bi Edin mogao karijeru nastaviti u Trabzonsporu, sve ponude ovog tima od strane Bašakšehira su odbijene.

Međutim, trener Trabzona Ersun Yanal ne želi odustati od Višće. Odlučio je lično otići na sastanak s rukovodstvom istanbulskog tima, kako bi ih pokušao nagovoriti na prodaju bh. ofanzivca.

Još uvijek nije poznato šta će Yanal ponuditi Bašakšehiru. Vjerovatno će uz novac put ovog kluba i veznjak Yusuf Erdogan, koji je bio uključen i u prethodne ponude.

Višća je također izrazio želju za prelaskom u redove Trabzona, a ostaje nam da vidimo hoće li do kraja prelaznog roka obući dres ove ekipe.

Bh. reprezentativac je već šest godina član Bašakšehira. Za ovaj tim je odigrao 219 utakmica i postigao je 53 gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi