Trener u Hrvatskoj napustio klub već nakon prvog kola

Promjene u Splitu

Trener u Hrvatskoj napustio klub već nakon prvog kola

S. Mlaćo

U danima vikenda koji su iza nas startala je i nova sezona 1. HNL-a, a očekivane pobjede slavili su Dinamo, Hajduk i Rijeka.

Favorizovana Rijeka koja ove godine želi srušiti Dinama, na gostovanju kod RNK Splita nije imala težak posao. Riječani su slavili sa 3:0 uz dva pogotka Bezjaka i jedan Tomasova, a ovaj poraz donio je i prvu promjenu na trenerskoj klupi u novoj sezoni hrvatskog nogometa.

Naime, sada već bivši trener Splita Goran Sablić ponudio je svoj mandat na raspolaganje, a uprava kluba isti je prihvatila.

''Goran Sablić je nakon utakmice s Rijekom stavio svoj mandat na raspolaganje, što smo razmotrili i u konačnici odlučili potražiti novog trenera. S Goranom smo se rastali iskreno i prijateljski, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku svoje trenerske karijere. U narednim danim prvu momčad će voditi Zvonimir Tomić, što uključuje i današnju prijateljsku utakmicu s Junakom. O izboru novog trenera javnost će biti pravovremeno obaviještena'', istakao je u saopštenju medijima  predsjednik Splita Slaven Žužul.

Sablić je na klupu seniorske momčad Splita došao prije godinu dana,a  prije toga vodio je juniorsku selekciju ovog kluba s kojom je osvojio i naslov prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi