Trener Wisle: Ostaje li Štilić? Volio bih i ja znati

Bh. reprezentativac odlazi?

Trener Wisle: Ostaje li Štilić? Volio bih i ja znati

Bh. reprezentativac Semir Štilić od strane čelnika Wisle dobio je prijedlog novog ugovora, ali se o eventualnom produženju još uvijek nije izjasnio.

Štilić je sjajnim predstavama u poljskoj Ekstraklasi skrenuo interes brojnih klubova i njegov odlazak u predstojećem prijelaznom roku sve je izvjesniji.

"I ja bih volio znati hoće li ostati Štilić. Apsolutno razumijem da ljudi žele znati to, ali sada je trenutak da trebamo misliti isključivo o Wisli. Preostale su nam još tri utakmice, moramo se skoncentrisati na to i dati sve od sebe da pobijedimo. Naoružajte se strpljenjem", poručio je navijačima Wisle trener Kazimierz Moskal.

Povratnik u redove reprezentacije BiH u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao je devet golova i upisao 13 asistencije, a u Wislu je dospio u januaru prošle godine iz Gaziantepspora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.