Remi Lechije i Wisle, igrali Vranješ i Štilić

Ekstraklasa, 33. kolo

Remi Lechije i Wisle, igrali Vranješ i Štilić

Lechia i Wisla podijelili su bodove u utakmici 33. kola poljskog šampionata, a rezultat susreta na PGE Areni glasio je 2:2. 

Tim iz Gdańska poveo je u 33. minuti susreta golom Makuszewskog, da bi u 60. minuti izjednačenje Wisli donio Buguski. 

Devet minuta kasnije gosti iz Krakowa uspjeli su preokrenuti rezultat, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Barrientos. Do kraja utakmice Wisla nije uspjela zadržati prednost, jer je u 73. minuti za konačnih 2:2 pogodio Friesenbichler. 

Bh. reprezentativac Semir Štilić odigrao je cijeli susret za Wislu, kao i Stojan Vranješ u redovima Lechije. Wisla se nakon remija nalazi na četvrtoj poziciji u Ekstraklasi i ima samo bod više od Lechije.

Ekstraklasa, 33. kolo:

Lechia - Wisla 2:2 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije