Štilić: Ostajem li u Wisli? Ne znam, pregovaramo

Bh. reprezentativac

Štilić: Ostajem li u Wisli? Ne znam, pregovaramo

Još uvijek nije poznato da li će bh. reprezentativac Semir Štilić i naredne sezone nositi dres Wisle iz Krakowa. 

Štiliću ugovor sa poljskim klubom ističe na kraju sezone, a u razgovoru za tamošnje medije naglasio je da i dalje pregovara sa Wislom oko eventualnog produženja saradanje. 

"Stvarno ne znam gdje ću igrati naredne sezone. Ja sam i dalje u pregovorima sa klubom i vidjet ćemo šta će se desiti u predstojećem prijelaznom roku. Nikada nisam skrivao da sam sretan u Wisli, ali jednostavno u ovom trenutku ne znam da li ću i naredne sezone igrati ovdje", kazao je Štilić, koji je bio samokritičan po pitanju svojih partija. 

"Moja statistika je dobra, ali to ne znači da sam zadovoljan. Čovjek sam koji smatra da uvijek može bolje, jer kad zabijem jedan gol, uvijek pomislim da sam možda mogao i dva. Nisam nikada u potpunosti zadovoljan sa svojom igrom", riječi su Štilića. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao je osam golova i upisao dvanaest asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.