Trener Young Boysa iskren: Sami ste vidjeli razliku...

Švicarski prvak glatko poražen u Torinu

Trener Young Boysa iskren: Sami ste vidjeli razliku...

Švicarski prvak Young Boys doživio je i drugi poraz u Ligi prvaka ove sezone i to ponovo rezultatom 3:0.

Nakon Manchester Uniteda, klub iz Berna je istim rezultatom izgubio i od Juventusa u čijem trijumfu je blistao Paulo Dybala koji je postigao sva tri gola za svoj tim.

Treneru Young Boysa Gerardu Seoaneu nakon utakmice nije preostalo ništa drugo nego da čestita na pobjedi ekipi koja je, evidentno, mnogo bolja od njegove.

"Želim čestitati Juventusu na pobjedi, zasluženoj. Bila je ovo teška utakmica, posebno nakon što smo primili gol odmah na startu utakmice. Nismo izdržali ni pet minuta, pa je poslije sve bilo teže", rekao je Seoane, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da ste u ovoj utakmici svi mogli vidjeti razliku između ekipe koja je snažna u Švicarskoj i kluba koji pretenduje na osvajanje Lige prvaka. Ne trebamo se lagati, Juventus je mnogo jači tim od nas. Mi smo prvi put u ovom takmičenju i borit ćemo se do kraja da ostavimo što bolji dojam".

Young Boys nakon dva kola zauzima posljednje mjesto u grupi H i pokušat će izboriti treće mjesto koje vodi u Evropsku ligu, ali će i taj zadatak u konkurenciji Juventusa, Uniteda i Valencije biti poprilično teško ostvariv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi