Trener Zvezde nakon poraza: Drugi i treći primljeni gol su pokvarili dojam

Zvezda izgubila u Minhenu 3:0

Trener Zvezde nakon poraza: Drugi i treći primljeni gol su pokvarili dojam

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Minhenu od Bayerna sa 3:0 u 1. kolu grupne faze Lige šampiona. 

Nakon meča trener ekipe iz Beograda Vladan Milojević kazao je kako ostaje žal zbog drugog i trećeg primljenog gola njegove ekipe.

"Imali smo dobro prvo poluvrijeme.... bili smo u toj nekoj niskoj zoni. Ne bih rekao da smo imali ni neki veliki respekt. Ali, znate kako, kad se izgubi jedna samo lopta protiv ovakve ekipe, to je već teško, noge postanu teške... Reako sam momcima na poluvremenu da nije sramota izgubiti od Bayerrna. Mogu samo reći da imi je žao zbog drugog i trećeg gola, pokvarilo je to dojam. Ipak, ovo je još jedno veliko iskustvo za nas", rekao je Milojević i dodao:

"Ono što mi trebamo da naučimo je da na ovom nivou smanjimo greške na minimum što se nadam da ćemo i učiniti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zvezda u narednom meču dočekuje Olympiakos.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Hoče Zvezda Pobjediti? Oče Ku*ac!!! Vratite se u rupicu odakle ste izašli miševi!
4 2
Benjamingst
33 puta pucali prema golu 13 puta islo ka golu. 75% posjed lopte, gimli su I 80% u jednom trenutku... I da je ostalo 1:0 Bayern igrao sa pola snage...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi