Navijači se pojavili na treningu, reprezentativci su bili oduševljeni prizorom

Podrška za Zmajeve

Navijači se pojavili na treningu, reprezentativci su bili oduševljeni prizorom

Edmir Škorić

Navijači Bosne i Hercegovine došli su na trening Zmajeva kako bi im dali podršku.

Nakon pobjede nad Kuvajtom u manje bitnom prijateljskom meču koji je odigran u Zenici i koji je završen rezultatom 1:0, bh. reprezentativci već su počeli s pripremama za novi meč i to protiv Kazahstana u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Utakmica je na programu u utorak od 20:45 sati, također na Bilinom polju, a Zmajeve je na treningu dočekala grupa navijača s bh. obilježjima.

Uz bakljadu su pjevali himnu "Jedna si jedina", a igrači su im se odužili aplauzima.

"Hoćemo pobjedu", poruka je navijača, a igrači će naravno uraditi sve da u utorak zajedno slave važna tri boda i tako se uključe u borbu za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

Comandini
Nisu dosli radi ljudi iz saveza. Dosli su radi nasih igraca i ovog postenog covjeka koji nije bio izgleda svjestan gdje je dosao. Begovic je ozenjen kanadjankom i djeca su mu davno pokrstena. Sarajevska raja je uz Sehica 100% i znamo kroz pricu sta je Begovic uradio pa ga je Dusan Bajevic - cije ime smo takodjer uspjeli ukaljati za vrijeme Bosnjaka predajednika uradio... Mislim politicari su svi za qrac i nicije maslo nije za ramazana. Al sportista ako postuje kolegu nema pravo na sebicnost pogotovo u timskim sportovima. Robi je prvi Sehu stavio na gol, nisu Bajevic i Petev s tim poceli. Ne kontam zato nacin a ulogu Misketa ne kontam svakako jer ima jedno 200kg.
3 16
Brazuka
Kupise i ove momke, zalosno! Znam da je kriza i sve al to je zalosno . Stanite uz barbareza a ne da vam vico kaze da dođete na trening baas jutros
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije