Musa: Kvaltetniji smo od Finske

Pomoćnik u stručnom štabu

Musa: Kvaltetniji smo od Finske

Haris Zilić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u subotu 4. juna očekuje prvi duel nove sezone Lige nacija.

Zmajevi će od 18 sati gostovati starim poznanicima selekciji Finske.

Slaven Musa, jedan od pomoćnika u stručnom štabu „A“ reprezentacije prokomentarisao je početak priprema za utakmice UEFA Lige nacija, istakavši da su i pored umora u terminu na kraju sezone igrači radili dobro na prvom treningu.

"Odradili smo prvi trening. Stigao nas je i malo umor. Odradit ćemo relaksaciju i pripremu. Kvalitetno ćemo se spremiti za Fince jer je to skoro ista reprezentacija koja je igrala kvalifikacije protiv nas. Poznajemo Fince, poznaju oni nas", rekao je Musa i dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Mislim da mi imamo individualni kvalitet više. Analizirali smo prošlu utakmicu protiv Finske, vidjeli greške i uradit ćemo da to sve ispravimo u subotu."

Top Komentari

EmirEmir111
Ma idi i ti u tri lijepe
8 0
Hordas_00
I od Gruzije ste bili kvalitetniji pa ste izgubili
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi