Trening Zmajeva otkazan zbog vremenskih neprilika: Pogledajte kako izgleda stadion Grbavica

Prosinečki ništa nije htio rizikovati

Trening Zmajeva otkazan zbog vremenskih neprilika: Pogledajte kako izgleda stadion Grbavica

Endin Čaušević, foto: R. Pašić

Reprezentacija BiH sutra putuje u Finsku gdje nas u subotu očekuje utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi u subotu igraju u gostima protiv Finske, a samo tri dana kasnije u Torinu ćemo igrati protiv selekcije Italije. Bh. reprezentacija se već nekoliko dana sprema u Sarajevu, a danas su trebali odraditi zadnji trening pred sutrašnji put.

Trening naše selekcije bio je zakazan za 18 sati na stadionu Grbavica, ali zbog vremenskih neprilika koje su pogodile Sarajevo donesena je odluka da se trening otkaže.

Velika kiša za samo sat vremena pala je u Sarajevu i jednostavno nije bilo šanse da se trening pred put u Finsku odradi. Očito da Robert Prosinečki nije htio da rizikuje bilo kakve povrede pred izuzetno dva važna meča kvalifikacija za EP.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naši Zmajevi trebali su trenirati na stadionu Grbavica, a u fotogaleriji možete pogledati kako izgleda stadion FK Željezničara nakon velikih vremenskih neprilika.

Top Komentari

Fcs
Dabogda izdgorio!!!
1 11
Rajvosa2019
Jebes trening , citav grad pod vodom - mi se brckamo kao na bazenu ispred zgrade / gumeni slauf i laganice - sve se raspada - sve ishabano
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi