Trenutak u kojem je Pep potpuno poludio: Sad moramo pojesti...
(Foto: EPA)

Španac bio veoma ljut

Trenutak u kojem je Pep potpuno poludio: Sad moramo pojesti...

M. Šljivak

Pep Guardiola je prošle sezone odveo Manchester City do tri trofeja, ali je izostao onaj kojeg su svi Građani najviše tražili - Liga prvaka.

City je ispao u polufinalu Lige prvaka od Tottenhama, a u posljednjim sekundama je engleskom prvaku presudio VAR koji im je poništio pogodak.

Nakon ove utakmice Pep Guardiola je bio izuzetno ljut i imao je jasnu poruku za svoje fudbalere nakon utakmice.

"Ponosan sam na vas i znam kako se osjećate, znam da mislite kako ovo nije fer. Fudbal nije fer, moja je greška jer sam odabrao pogrešnu ekipu, ali sad svi skupa moramo napraviti nešto. Moramo pojesti ova g***a. Zašto? Zato što smo učinili sve da ih izbacimo, a oni su nas pobijedili. Pobijedili su nas j****e", otkriva The Sun riječi Pepa Guardiole nakon Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju je City uspio da slavi u prvenstvu Engleske. Također, osvojena su i dva Kupa, ali ništa ne može zamijeniti želju za osvajanjem titule u Ligi prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi