Trenutak zbog kojeg je zaplakao svaki navijač Barcelone

Iniesta ispraznio svoj ormarić u svlačionici

Trenutak zbog kojeg je zaplakao svaki navijač Barcelone

Endin Čaušević

Andres Iniesta u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu u dresu Barcelone nakon čega se veličanstveno oprostio od dresa katalonskog kluba u kojem je proveo dosadašnju karijeru.

Jedan od najboljih veznih igrača u posljednjih desetak godina odlučio je da je vrijeme da napusti Barcelonu, a navijači ovog kluba priredili su mu spektakularan oproštaj kakav je Iniesta i zaslužio.

Iniesta je na Nou Campu ostao do ranih jutarnjih sati i bilo je jasno da mu je veoma teško što napušta klub u kojem je bio od malih nogu. Nakon što je pola sata sjedio na travnjaku pred praznim tribinama došao je trenutak kada je zaplakao svaki navijač Barce.

Naime, Iniesta se uputio prema svlačionici Barcelone i po posljednji put je u njoj bio kao igrač ovog kluba. Čak je i Iniesta zaplakao u trenutku dok je ispraznio ormarić u kojem su njegove stvari bile više od 15 godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Pozegic Senad
JESI DOSADAN VISE SA TIM INIESTOM ZABOLI ME ONA STVAR STO JE ZAVRSIO KARIJERU I GDE CE DA BUDE I STO PLACE...IMAS LI OBJAVITI STA PAMETNIJE KRETENU
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi