Trezeguet: Imamo dostojnu zamjenu za Benzemu

Mnogo očekuje od Griezmanna

Trezeguet: Imamo dostojnu zamjenu za Benzemu

Legendarni francuski napadač David Trezeguet je za tamošnje medije govorio o predstojećem nastupu Trikolora na Evropskom prvenstvu.

U fokusu su, naravno, bili napadači, prije svih Antoine Griezmann i Karim Benzema, koji neće igrati na predstojećoj smotri.

Trezeguet upravo u napadaču Atletico Madrida vidi pravu zamjenu za Benzemu, koji je u reprezentaciji suspendovan zbog ucjeljivanja Valbuene.

"Francuska je izostavljanjem Benzeme izgubila važnog igrača, što se vidi po njegovim igrama u Real Madridu. Ipak, moramo okrenuti novi list", započeo je Trezeguet, te zaključio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Imamo dostojnu zamjenu za Benzemu, a to je Griezmann. Mnogo očekujemo od njega i on će sigurno željeti da se dokaže. U Atleticu igra sjajno i sada će imati pravu priliku da potvrdi svoj veliki kvalitet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi