Tri nova potpisa na Bilinom polju

Ćubari novi ugovor, a juniorima šansa za dokazivanje

Tri nova potpisa na Bilinom polju

E. Čaušević

NK Čelik počeo je pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zenički klub je napravio određene promjene u igračkom kadru, a sigurno da s pojačanjima još uvijek nisu završili. Također, klub je odlučio da produži saradnju s Almirom Ćubarom.

Ovaj 21-godišnji defanzivac s Čelikom je potpisao novi ugovor koji će trajati do ljeta 2020. godine. Pored njega klub je potpisao ugovore i sa dvojicom juniora.

Naime, saradnju sa Čelikom danas su potpisali Haris Jupić i Amar Muslić koji su prošli omladinske kategorije ovog kluba. Ovi mladi igrači su sa zeničkom ekipom potpisali dvogodišnje ugovore.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Nadam se da ce se vec sljedece sezone Celiku isplatit ovaj ozbiljan pristup na vrijeme i da ako Bog da izborimo evropu. Naprijed Celik!
0 14
Disha
Shibeee celik,.. Drugoligasi vjeciti
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi