Tri ponude za Torresa
Foto: EPA

Seli u MLS

Tri ponude za Torresa

M. Šljivak

Fernando Torres na kraju ove sezone napušta redove madridskog Atletica.

Iskusni 34-godišnji napadač karijeru će vjerovatno nastaviti u američkoj MLS ligi odakle je dobio tri ponude.

Nakon što je prošle sedmice Chicago Fire javno pokazao interes za dovođenje španskog fudbalera, danas je to učinila i ekipa Montreal Impact.

Kanadski mediji tvrde da je sportski direktor kluba Nick De Santis jučer stigao u Španiju kako bi razgovarao sa Torresom i pokušao ga uvjeriti da se priključi ovom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednja u nizu MLS ekipa koje žele iskusnog fudbalera ja Seattle. Soundersi će u narednom periodu također pokušati da završi posao sa njim, ali najkonretnija je za sada ekipa Montreala.

Torres je u bogatoj karijeri u dva navrata nosio dres Atletica u kojem je i ponikao, a igrao je još za Liverpool, Chelsea i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti