Tribine Grbavice se pune
Nakon dvije pobjede u Ligi nacija samopouzdanje je poraslo, a na sjajnom terenu stadiona Grbavica Zmajevi imaju priliku da nastave izuzetan niz bez poraza

Sat vremena do početka meča

Tribine Grbavice se pune

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Do početka utakmice na Grbavici ostalo je manje od sat vremena, a stadion u Sarajevu polako se puni.

Bosna i Hercegovina protiv Sjeverne Irske traži treću vezanu pobjedu u Ligi nacija. Rival nije nimalo lagan, uvjerili smo se to i u Belfastu u prvom meču, ali momentum je na našoj strani i svi smo uvjereni da će izabranici Roberta Prosinečkog upisati nova tri boda.

Meč se, za razliku onog protiv Austrije, ne igra u Zenici već na stadionu Grbavica, koji ima odličan teren i sve uslove za odigravanje jednog ovakog duela.

Navijači u Sarajevu polako dolaze na stadion i za očekivati je da Grbabica večeras bude dobro ispunjena i da svi zajedno na kraju proslavimo još jedan uspjeh naših Zmajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi