Prosinečki je odabrao: Pogledajte sastav BiH za Sjevernu Irsku
Protiv Turske je mnogo kombinovao, ali se večeras Prosinečki odlučio za provjerenu varijantu

Zmajevi idu po treću pobjedu

Prosinečki je odabrao: Pogledajte sastav BiH za Sjevernu Irsku

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će večeras na Grbavici odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom u okviru 3. kola Lige nacija.

Za razliku od prijateljskog duela sa Turskom prošlog četvrtka, večerašnji meč ima neuporedivo veći rezultatski značaj za naš tim koji bi pobjedom zadržao odlične šanse da premijerni nastup u svojoj grupi Lige nacija okonča na prvom mjestu.

Selektor Robert Prosinečki je protiv Turske mnogo kombinovao, ali se ovoga puta očekivano odlučio za provjerenu varijantu.

BiH nastupa u sljedećem sastavu: Šehić, Ćivić, Vranješ, Zukanović, Šunjić, Bešić, Sarić, Pjanić, Duljević, Višća, Džeko

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Za Sjevernu Irsku će od prve minute nastupiti: Preacock-Farrell, Lewis, J. Evans, Cathcart, McNair, S. Davis, Saville, Norwood, Dallas, Boyce, C. Evans

Meč BiH i Sjeverne Irske igra se na Grbavici s početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

djetesadrine
Idemo umajevi n’a pobjedu akobogda
59 5
Kako vidim od ukupno 6 komentara 5 razlicitih komentara pokazuje negodovanje kad je u pitanju sastav reprezentacije BiH, ovih 5 zele da budu selektori reprezentacije BiH. Zna Zuti sta radi bit ce sve dobro i na kraju cemo slaviti pobijedu makar sa dva razlike u korist BiH.
31 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi