Trivunović: Utakmica sa Borcem će nam pokazati gdje smo

Kozara u subotu igra generalku

Trivunović: Utakmica sa Borcem će nam pokazati gdje smo

Kozara će u subotu 4. jula odigrati generalku pred novu sezonu u 1. ligi RS.

Tim iz Gradiške će, naime, u subotu odigrati meč protiv Borca iz Banjaluke na 6. memorijalnom turniru Drago Kovačević, a to će za izabranike Vuleta Trivunovića biti ujedno posljednja pripremna utakmica.

"Igramo sa glavnim favoritom za osvajanje titule u nadolazećem prvenstvu, i to nam je sigurno prilika da vidimo do kog nivoa smo došli. Nažalost, igraćemo bez povređenog Raspudića, koji nam donosi potrebnu čvrstinu i važan je igrač u našoj postavci igre, te bez Kumića i Bunića, ali vjerujem da će svi ostali nadomjestiti njihov izostanak. Ovo je prilika i za neke igrače iz drugog plana da pokažu svoje kvalitete, što i očekujem od njih", kazao je šef stručnog štaba Vule Trivunović.

Onim što je odrađeno u pripremnom periodu Trivunović je, kako je rekao, vrlo zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Zadovoljan sam, sve planirano je zasad ostvareno. Dobro radimo, ali neki igrači će sigurno morati podići stepen zalaganja, kako bismo ostvarili ono što se od njih očekuje. Svi igrači su opticaju za mjesto u prvih jedanaest, nikome mjesto nije zacementirano, a na njima je da svojim radom i zalaganjem to i zasluže", kazao je Trivunović.

Podsjetimo, utakmica između Kozare i Borca igra se u subotu u 18 časova na stadionu Jedinstva u Žeravici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi