Trka za golgetera iz Srbije: Još jedan klub hoće Mitrovića

Igra odlično u Fulhamu

Trka za golgetera iz Srbije: Još jedan klub hoće Mitrovića

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, kako stvari stoje, bit će na slatkim mukama na kraju sezone.

Mitrović je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 23 pogotka, što ga čini najboljim strijelcem u engleskom Championshipu, a partije koje pruža nisu prošle nezapaženo od strane drugih timova.

Za Mitrovića se interesuju mnogi, od Evertona, Leedsa do Sheffield Uniteda, a sada se u trku uključio i West Bromwich Albion kojeg s klupe vodi Slaven Bilić.

Da Mitrović potpiše za ovaj tim 'navija' i nekadašnji golman engleske reprezentacije Paul Robinson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mitrović bi bio veliko pojačanje, dokazao se na svim nivoima. Kao takav bi bio od velike koristi za WBA. Sigurno će otići ukoliko Fulham ne izbori povratak u Premier ligu", izjavio je Robinson.

Još se ne spominje koliko je West Bromwich Albion spreman izdvojiti za Mitrovićeve usluge. Ranije se Fulham nadao odšteti između 25 i 35 miliona, ali će se tržište nakon pauze zbog koronavirusa sasvim sigurno promijeniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi