Trojac i zvanično napustio FK Sloboda

Oslonac domaći i perspetivni nogometaši

Trojac i zvanično napustio FK Sloboda

S. Mlaćo

Amer Bekić, Nikola Lakić i Semir Smajlgaić u narednoj sezoni neće nastupati za Slobodu.

 Nakon sezone provedene u Slobodi Lakić i Bekić, te nakon dvije odigrane utakmice Smajlagića, nije postignut dogovor o produžetku sradnje.

Amer Bekić je odigrao dvanaest utakmica, postigao je sedam golova i ostvario jednu asistenciju. Nikola Lakić je na golu Slobode bio na 19 utakmica. Primio je 33 gola, a mrežu netaknutom je sačuvao tri puta. Semir Smajlagić sa ekipom Slobode će trenirati narednih mjesec dana do povratka u Sloveniju, a u dresu Slobode je odigrao svega dvije utakmice, bez učinka, s obzirom da je došao na zimskoj pauzi.

Tuzlaci su saopštili da će oslonac biti domaći i perspektivni nogometaši.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Od momenta dolaska nove Uprave, temelj razvoja kluba su bili mladi i perspektivni domaći fudbaleri. U tom pravcu klub ide i danas. Nedavno su ugovori potpisani sa šest prošlosezonskih juniora, a za reprezentativna okupljanja u proteklih mjesec dana pozive je dobilo osam Slobodinih fudbalera. Kroz historiju je poznato i to da je Slobodina škola fudbala jedna od najjačih, međutim veliki broj njih nikad nisu dobili pravu priliku", istakli su iz FK Sloboda.

Sloboda sa pripremama starta sutra.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Još samo da se riješimo Salihovića,i Smajića i bit će super gledati našu djecu koja znaju igrati lopte...
0 3
GuiliDamou
E moj lave da je to tako lako kako ti napisa... niko nebi igraca doveo!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi