Oslonac domaći i perspetivni nogometaši

Trojac i zvanično napustio FK Sloboda

4

Komentari (4)

GuiliDamou
E moj lave da je to tako lako kako ti napisa... niko nebi igraca doveo!
realista1982
Još samo da se riješimo Salihovića,i Smajića i bit će super gledati našu djecu koja znaju igrati lopte...
Milos1312
I Smajic i Salihovic djeca slobode. Salihovic je to kad niko nije htio igrati, od kako zna za sebe igra za slobodu a ti bi da se njega rijesis hahah
realista1982
Jesi ti kad bio na utakmici,njih dvojica su djeca slobode koja nisu tu zbog kvaliteta nego zbog '' nekih drugih '' razloga... Ne trebaju nam igrači koji uzimaju mjesto Slobodinoj djeci koja znaju igrati lopte( to je jedino bitno meni kao navijaču, da gledam dobar borben fudbal na Tušnju) Smajic napadač a ne zna gola dati, Salihovic kad udje pola stadiona kaže e ****ga na****li smo... Ne trebaju nam rođaci uprava (bivših i bilo kojih) ni dobri momci ovo ono, nego kvalitetni fudbaleri!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.