Trojica igrača koje je Sarri trenirao u Juventusu 'bacila' lajk na objavu o njegovom otkazu

To se moglo i očekivati

Trojica igrača koje je Sarri trenirao u Juventusu 'bacila' lajk na objavu o njegovom otkazu

Maurizio Sarri više nije trener Juventusa. 

Klub ga je otpustio nakon ispadanja iz Lige prvaka od Lyona te navijače o tome obavijestio preko zvanične stranice i zvaničnih profila na društvenim mrežama.

To su jedva dočekali neki igrači koji su imali velikih problema od dolaska Sarrija u klub. Tako su trojica nezadovoljnih - Mario Mandžukić, Emre Can i Douglas Costa lajkali objavu Juventusa o otkazu Sarriju na Instagramu.

Podsjetimo, Mandžukić i Can su napustili klub otkad je došao Sarri, dok je Douglas Costa bio u drugom planu tokom kompletne sezone.

Sva trojica su na kraju dočekala da se posljednji smiju Sarriju i nemaju problem s tim što su svi vidjeli da im je drago jer je ovaj otišao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Sarri je Juve preuzeo prošlog ljeta. S njim je osvojio Seriju A, izgubio u finalu Kupa Italije i ispao u osmini finala LP. Ocjena je očigledno bila - nedovoljan, jedan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi