Trojica Unitedovih prvotimaca nakon 10 minuta treninga morala otići kući

Košmar zbog koronavirusa

Trojica Unitedovih prvotimaca nakon 10 minuta treninga morala otići kući

Edmir Škorić

Trening baza Manchester Uniteda u Carringtonu bila je zatvorena proteklih dana nakon što se pojavilo više slučajeva koronavirusa u timu.

Dueli Manchester Uniteda sa Brentfordom i Brightonom su otkazani jer je klub ostao sa samo sedam igrača na raspolaganju, dok je većina igrača uz članove stručnog štaba zaraženo virusom.

Igrači su dobili zeleno svjetlo za povratak na treninge kako bi se spremali za meč sa Newcastleom koji se igra narednog vikenda, ali nisu svi došli.

Trojica prvotimaca Luke Shaw, Jesse Lingard i Mason Greenwood su stigli, ali poslije samo 10 minuta napustili su trening centar i vratili se kući.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marcus Rashford, Raphael Varane, Scott McTominay, Fred i Juan Mata također su bili među igračima koji su se javili danas, kao i Harry Maguire.

Cristiano Ronaldo, Donny van de Beek, Paul Pogba, Diogo Dalot, Jadon Sancho, Phil Jones, Tom Heaton i Dean Henderson nisu bili primijećeni tokom današnjeg treninga.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BigBabo
Get well boys.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi