Pojavio se video koji pokazuje kada je Cristiano Ronaldo počeo slaviti gol na legendaran način

Sve je usavršio 2013. godine

Pojavio se video koji pokazuje kada je Cristiano Ronaldo počeo slaviti gol na legendaran način

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo prethodnih godina gotovo na isti način slavi svoje golove s povikom "Siuuu".

Sve je počelo 2013. godine kada je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu ispred Lionela Messija, te je uzviknuo "Siuuu" kada je dobio nagradu što je na kraju postao njegov zaštitni znak.

Ronaldo skoro svaki gol nakon toga slavi na isti način i povikom "Siuuu", a to su počeli raditi i navijači klubova za koje Portugalac nastupa.

Međutim, njegova legendarna proslava nastala je dosta prije 2013. godine, a da toga Ronaldo nije bio baš ni svjestan.

Prvi put kada je Ronaldo na ovaj način proslavio gol bilo je 2008. godine na meču protiv Newcastlea kada je Manchester United sa čak 6:0 porazio klub s St. James Parka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tada je Ronaldo na sada već legendaran način proslavio svoj pogodak samo što je povik "Siuuu" nastao nešto kasnije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Penalty tap in machine.Zabije gol protiv elchea koji je ispao iz lige prije 4 kola u 90-toj minuti pri rezultatu 3-0 trci do korner zastavice i ono svoje famozno SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
2 7
Sars33
Fenomen
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi