Tuča navijača Hajduka i Dinama u Mostaru
FOTO: Ilustracija

Jedna osoba teže povrijeđena

Tuča navijača Hajduka i Dinama u Mostaru

S. Mlaćo

Vatreno je sinoć bilo u Mostaru. Prema pisanja Dnevnog Avaza, sinoć se u ovom hercegovačkom gradu sukobili navijači hrvatski nogometnih klubova Hajduka i Dinama, popularna Torcida i Bad Blue Boys.

Ova informacija potvrđena je iz MUP-a HNK, a sukob se desio u kasnim noćnim satima u ulici Stjepana Radića.

Policija je u redovnom obilasku gradu nešto prije ponoći pronašla na trotoaru jednog Čapljinca koji je ležao na cesti sa teškim povredama, dok se veća grupa nepoznatih osoba udaljavala sa istog mjesta.

Naknadnim radom utvrđeno je da se radilo o fizičkom sukobu dvije navijače skupine, vjerovatno dogovorenom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Povrijeđenom je pomoć ukzana u CUM SKB Mostar i zadržan je na liječenju s obzirom da se radi o težim tjelesnim povredama.

Top Komentari

Rigel
Pobili se hercegovacki kamenjari hahahahaha... Jednako suludo kao da su se ptistale reala i barce iz hondurasa pobili izmedju sebe. Toliko su odprilike vezani za te klubove i jedni i drugi.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi