Haos u Turskoj: Igrači Bursaspora na zagrijavanju napali protivnike, reagovala i policija

Sat vremena pred početak utakmice

Haos u Turskoj: Igrači Bursaspora na zagrijavanju napali protivnike, reagovala i policija

E. Oštraković

Otprilike sat vremena prije početka utakmice u okviru domaćeg prvenstva između Bursaspora i Amedspora desile su se nemile scene.

Naime, igrači oba tima izašli su na zagrijavanje, ali je u toku zagrijavanja izbila velia tuča, te je morala reagovati i policija.

Slike su to naravno koje niko ne želi gledati na fudbalskim terenima, ali srećom da se sve završilo jako brzo, te će utakmica biti odigrana.

Naravno na utakmici se očekuje dosta tenzije obzirom na sva dešavanja prije utakmice, te na tuču zbog koje je morala reagovati policija.

Sa provokacijama su domaći navijači krenuli sinoć. Oni su otišli pred hotel gdje su bili smješteni gostujući fudbaler, te su provocirali na razne načine.

"Koliko je sretan onaj ko je Turčin", skandirali su domaći navijači, a osim toga priredili su gostima i vatromet kako ne bi mogli spavati.

Oglasi

Sve su na svom zvaničnom Twitter nalogu objavili gosti.

"Napad i dešavanja na tereenu protiv našeg tima od strane igrača Bursaspora. Naši fudbaleri su tek izašli na teren kada se sve desilo", stoji u objavi Amedspora.

Ubrzo se pojavilo još snimaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi