Tuchel hvalio Zvezdu pred duel na Marakani
PSG je veliki favorit sutra, ali svakako će biti oprezan nakon što je Zvezda uspjela ranije da sa 2:0 savlada Liverpool na svom stadionu

Pun riječi hvale za rivala

Tuchel hvalio Zvezdu pred duel na Marakani

Edmir Škorić

Trener PSG-a Thomas Tuchel govorio je danas u Beogradu na press konfrenciji pred meč sa Crvenom zvezdom.

PSG je lider u grupi i želi u Beogradu da ovjeri prvo mjesto i naravno veliki su favoriti protiv domaće Crvene zvezde. No, kako je Zvezda dobila Liverpool već na Marakani, tako će i Parižani ovaj put ući s dodatnim oprezom.

"Nema previše komplikacija. Pobjeda nas vodi dalje, iako će biti to teško ostvariti na 'Marakani'. Bitno je da odigramo dobro i ne gledamo dešavanja u Liverpoolu", rekao je Tuchel večeras na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Itekako cijeni ekipu Zvezde

"Veliki izazov je ispred nas, ali želimo pobjedu. Nije na nama da razmišljamo kome nije uspelo da slavi u Beogradu. Nama je cilj da prođemo dalje iz grupe, iako poštujemo kvalitet Zvezde i atmosferu na stadionu", dodao je Nijemac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymar je imao povredu, no on se oporavio i po svemu sudeći sutra od 21 sat istrčat će na travnjak Marakane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti