Igrač nije imao ni trunke poštovanja prema treneru: Tuchel je pričao, vukao ga za ruku, ali uzalud
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Igrač nije imao ni trunke poštovanja prema treneru: Tuchel je pričao, vukao ga za ruku, ali uzalud

M. Šljivak

Thomas Tuchel nalazi se na izlaznim vratima PSG-a.

Vrlo je izvjesno da bi njemački stručnjak uskoro mogao dobiti otkaz u redovima francuskog prvaka, a po svemu sudeći on više nema ni podršku fudbalera.

Da je to tako pokazuje situacija sa sinoćnje utakmice u Leipzigu gdje je PSG poražen od domaćeg tima sa 2:1.

Tuchel je nakon utakmice krenuo da se pozdravi sa Marquinhosom. Pokušavao je nešto da kaže kapitenu ekipe, a ovaj ga je maksimalno ignorisao i pozdravio se samo sa pomoćnikom.

[twitter]https://twitter.com/basikovic/status/1324110807052001285[/twitter]

Uzalud je Tuchel dozivao Brazilca. Nije uopšte obraćao pažnju na njega, a u izjavi nakon utakmice je također bio veoma žestok.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo svi kakav je fudbal. On je trener koji je odradio najbolju sezonu u historiji kluba i nakon te sezone se priča o njegovoj budućnosti... U fudbalu nema strpljenja za mene, za trenera ili za bilo koga", poručio je brazilski fudbaler.

Tuchel je već odavno u sukobu sa direktorom kluba Leonardom. Duo se ne podnosi i neće biti nikakvo čudo ako Nijemac napusti klub prije isteka ugovora na kraju sezone.

Top Komentari

Maestro
Ovako ponašanje igrača nije pošteno a klub je tu da sankcionise ovo ponašanje... To dolazi kad se u klubu ne zna ko je glavni i to nije klub sa bogatom historijom tu igraju preplaćeni igrači i ne poštuju nikoga inače nije prvi put ovo da se događa...
14 1
Ade1987
Sramota pa ja bi izbacio iz ekipe na jedno vrijeme
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi