Tuchel: Napoli je dobio penal nakon ofsajda

Trener PSG-a nakon utakmice

Tuchel: Napoli je dobio penal nakon ofsajda

Trener PSG-a Thomas Tuchel nije bio naročito zadovoljan remijem sa Napolijem (1:1) na San Paolu.

PSG je nakon prvog poluvremena vodio sa 1:0, a potom je u drugom dijelu prepustio inicijativu Napoliju koji je do boda stigao golom Insignea iz penala u 63. minuti.

Najstrožijoj kazni za Napolitance prethodila je velika greška Tiaga Silve, a po mišljenju Tuchela i ofsajd pozicija.

"Napoli je dobio penal nakon čiste ofsajd pozicije, ali šta da se radi. Moramo prihvatiti rezultat takav kakav jeste i nastaviti da se dalje borimo za prolaz dalje. Mogla je ova utakmica završiti i drugačije", rekao je Tuchel, te nastavio:

"Odigrali smo bolje nego na Parku prinčeva, posebno prvo poluvrijeme. U drugom smo imali velikih poteškoća jer je Napoli krenuo silovito i natjerao nas da se povučemo. Ne mogu reći da smo bili loši, odigrali smo dobro ali nam je nedostajalo i malo sreće".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naša grupa je teška i izjednačena, ali i dalje držimo situaciju u svojim rukama", rekao je Tuchel.

PSG će do kraja grupe C gostovati Crvenoj zvezdi i ugostiti Liverpool.

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Nije bio ofsajd jer je loptu zadnji dirao Tiago Silva.
6 5
king11
Nije bio offside, jer je onaj iz Nigerije bio bliže golu od džeke
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi