Ancelotti: Veliki timovi igraju da pobijede, a ne da kalkulišu

Strateg Napolija pred PSG

Ancelotti: Veliki timovi igraju da pobijede, a ne da kalkulišu

Italijanski strateg Carlo Ancelotti poručio je pred večerašnju utakmicu protiv PSG-a u Ligi prvaka da veliki klubovi ne kalkulišu već uvijek idu na pobjedu.

Napoli će na San Paolo stadionu dočekati PSG u jednom od najbitnijih mečeva grupne faze, a Ancelotti poručuje da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari pobjedu i da ostane u dobroj situaciji kada je u pitanju plasman u osminu finala ovog takmičenja.

"Nikad nije pravo vrijeme da igraš sa najboljim timovima. Prema PSG-u imamo veliko poštovanje, ali igrom u prošloj utakmici smo pokazali da možemo . Nalazimo se u dobrom momentu i probat ćemo da odigramo najbolje što možemo", rekao je Ancelotti pa se potom osvrnuo na situaciju u grupi:

"Situacija za nas je dobra, mnogo bolja nego poslije remija u prvom meču protiv Zvezde, ali veliki timovi igraju da pobijede, a ne da se bave kalkulacijama. Prerano je bilo šta prognozirati, daleko smo od završetka grupne faze".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Napoli trenutno ima pet bodovba, odnosno jedan više od PSG-a koji je na trećoj poziciji, ali i jedan manje od Liverpoola koji je lider.

Top Komentari

Adnan tz
samo naprijed napoli
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije