Zašto je Čelik dobio žuti karton? Jer je "ukrao" Neymarovu rukavicu
(Foto: Screenshot) Na povlačenje za dres smo navikli, ali skidanje rukavica je svakako nešto novo kada su "očajnički" pokušaji da zaustavite protivnika u pitanju

Ovo još nismo vidjeli

Zašto je Čelik dobio žuti karton? Jer je "ukrao" Neymarovu rukavicu

Desni bek Lillea Mehmet Zeki Čelik je pronašao novi način da zaustavi Neymara, ali je tom prilikom zaradio i javnu opomenu.

PSG je u petak sa 2:1 savladao ove sezone sjajni Lille. Parižani su se dosta mučili da probiju odbranu Lillea, a fudbaleri ovog kluba su dali sve od sebe da izbjegnu poraz od moćnog protivnika. Ipak, na kraju nisu uspjeli.

Nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu desni bek Lillea, mladi Turčin Zeki Čelik, je zaradio nesvakidašnji žuti karton u pokušaju da zaustavi sjajnog Neymara.

Brazilac je s lakoćom predriblao Čelika, ali je fudbaler Lillea uspio barem uhvatiti njegovu rukavicu i tako ga faulirati.

Neymar je ostao bez rukavice, ali je uspio iznuditi žuti karton za protvinika.

Na povlačenje za dres smo navikli, ali skidanje rukavica je svakako novi način za zaustavljanje protivnika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi