Bek PSG-a se sam ponudio Juventusu

Da li je potreban Staroj dami?

Bek PSG-a se sam ponudio Juventusu

Layvin Kurzawa želi napustiti Paris Saint-Germain. Navodno je odlučio da je vrijeme za novu avanturu, na nekom drugom mjestu, a Italija je destinacija koju bi preferirao.

Ugledni italijanski sportski novinar Fabrizio Romano tvrdi da se 27-godišnji lijevi bek (koji može igrati i na ofanzivnijim pozicijama uz lijevu aut liniju) sam ponudio Juventusu.

Kako je svjestaj odličnih odnosa između Juventusa i PSG-a, Kurzawa se nada da će uspjeti podstaći novu saradnju dva kluba, te de će već u januaru krenuti put Torina. Inače, njegov ugovor sa PSG-om važi do kraja tekuće sezone.

Ipak, vjeruje se da Juventus nije previše zainteresovan, te da Stara dama ima druge planove pošto u Torinu vjeruju da su dobro pokriveni na poziciji lijevog beka. Tako Kurzawa sigurno neće biti prioritet Juventusa, barem ne u Januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus već ima Alexa Sandra i De Sciglija, a čelnici Stare dame u budućnosti očekuju velike stvari i od mladog Luce Pellegrinija koji je trenutno na posudbi u Cagliariju. Ipak, ko zna, u svijetu fudbala je sve moguće, pa se možda i Kurzawina želja ispuni...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi