Kolašinac promašio nemoguće, izraz lica Igora Tudora lomi srca

Zaista tužno

Kolašinac promašio nemoguće, izraz lica Igora Tudora lomi srca

Esmer Oštraković

Sinoć su odigrane utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka, a najveći gubitnik je sasvim sigurno ekipa Marseillea.

Naime, Marseille je imao prednost od 1:0 nakon prvog poluvremena na domaćem terenu protiv Tottenhama i tada su imali prolaz u narednu fazu takmičenja u Ligi prvaka.

Tottenham je početkom drugog poluvremena izjednačio, a Marseille je imao bod koji je značio da će barem igrati u Evropskoj ligi.

Međutim gol Hojbjerga iz 95. minuti ostavio je Marseille bez evropskog proljeća, a sve je moglo biti dosta drugačije.

U samoj završnici utakmice veliku šansu za ekipu koju sa klupe predvodi Igor Tudor, imao je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac.

Nakon jednog centaršuta, Kolašinac je šutirao glavom sa nekoliko metara, ali nije imao sreće i lopta je otišla malo preko gola.

Oglasi

Kamere su snimile reakciju Tudora nakon promašaja Kolašinca, a ona se riječima ne može opisati, te je jasno da je trener Marseillea bio itekako svjestan promašaja svog igrača.

Do kraja je Marseille pokušao postići gol, a sve što su uspjeli jeste prokockati bod koji su imali, kao i nastup u Evropskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Veliko je pitanje da li će ova eliminacija koštati posla Tudora, jer je sigurno da se očekivalo da će proći u narednu fazu takmičenja.

Uložili su čelnici ovog kluba finu svotu novca u ekipu, a na kraju im se ništa od toga nije vratilo. Barem ne u evropskim takmičenjima.

Top Komentari

antikomunist
a ko će drugi omalovažavati nešto NAŠE danima ako ne plaćenički portal SS. ba... Kolašinac je uradio sve što je mogao u ovoj situaciji i nije zaslužio da se o njemu ovoliko piše u negativnom kontekstu
2 0
Mostarac94
Koja fotomontaza, prazne tribine iza tudora a sinoc pun stadion
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi