Tudor nakon otkaza u Galati dobio novu ponudu

Klub s velikim zvijezdama

Tudor nakon otkaza u Galati dobio novu ponudu

Hrvatski trener Igor Tudor prije nekoliko dana je dobio otkaz u Galatasarayu, no bez angažmana neće biti dugo.

Ako je vjerovati pisanju turskih medija, Tudor bi vrlo lako mogao ostati u tamošnjoj ligi, s obzirom da ga je kontaktirao predsjednik prvoligaša Antalyaspora Ali Safak Ozturk.

Antalyaspor se nalazi na 16. mjestu od 18 klubova u najjačem rangu turskog fudbala, dakle u zoni ispadanja, a čelnici kluba upravo u Tudoru vide čovjeka koji ih može spasiti crnog scenarija. Pomalo je i neshvatljivo što Antalyaspor u ovoj sezoni igra očajno, s obzirom na to kakve zvijezde igraj u klubu - tamo su Samir Nasri, Jeremy Menez, Johan Djourou, Samuel Eto'o...

Tudor je navodno uzeo dan-dva za razmišljanje o cijeloj situaciji i potencijalnom preuzimanju jedne od najlošijih ekipa u turskoj Superligi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Splićanin već ima iskustva u Turskoj. Prije nego što je vodio Galatasaray kao trener je s uspjehom radio u Karabuksporu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi