Tudor: Ne bih ni sinu dao da igra ako to ne zasluži

Trener PAOK-a se prisjetio situacije iz Hajduka

Tudor: Ne bih ni sinu dao da igra ako to ne zasluži

Trener PAOK-a Igor Tudor je u petan kavečer imao druženje s navijačima ovog grčkog kluba, kojim je odgovarao na različita pitanja.

PAOK-u ne ide dobro u prvenstvu. Klub iz Soluna se nakon deset kola nalazi tek na šestoj poziciji sa svega petnaest bodova, što je upola manje od prvoplasiranog Olympiakosa, koji je slavio u svim svojim utakmicama.

"Bez obzira na rezultate, sve je u redu. Osjećam se lijepo ovdje i imam podrku vlasnika Savidisa i sportskog direktora Arnesena. PAOK je klub koji je vrlo sličan Hajduku. Oba kluba imaju sjajne navijače, ali se moraju boriti protiv timova koji imaju veću moć i utjecaj izvan terena", rekao je Tudor, koji je potom obrazložio:

"U Hrvatskoj je to Dinamo, a u Grčkoj Olympiakos. I PAOK i Hajduk imaju veliki pritisak, jer se traže trofeji".

Tudor se potom prisjetio i jedne zanimljive situacije iz Splita.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Dok sam bio trener Hajduka, iz uprave su mi rekli da jedan igrač mora igrati u ekipi. Odgovorio sam im da ni svom sinu ne bih dao da igra ako to ne zasluži", riječi su hrvatskog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.