7

Komentari (7)

DadiG
Pa kako sada Nigerija kada je bila Italija aktuelna zbog problema sa nekom reprezentacijom is Sjeverne ili Južne Amerike? Tada je bilo najbolje rangirana reprezentacija svijeta a sada Afrike. Kako bi bilo fino da nam sport sport to objasni. Ali kako sami rekoše, “internetom kruže glasine “ i to je domet ovog portala. Meni šega kada ovaj portal postavi “mediji spekulišu”.
SeoRusilac
Ko će uletiti umjesto njih
HamzaVojvoda
Sve za ukrajinu
bk123
Pa piše vam Nigerija ako vam nije mrsko čitati
DadiG
@HamzaVojvoda Interesuje me da li osjetiš fizičku bol kada kažeš nešto ovako glupo? Trebalo bi u interesu čovječanstva
DadiG
Nigerija jer je najbolje plasirana “meču” afričkim reprezentacijama. Ne mogu bez greške da se na glavu nasade
HamzaVojvoda
@DadiG Zasto u interesu covjecanstva? Jel to Palestinci nisu ljudi? Ili Jemenci nisu ljudi? Ili Sirijci nisu ljudi? Ili na kraju krajeva i mi Bosanci nismo ljudi jel? Pa zasto onda ne puste svaku zemlju koja je napadnuta od strane nekog agresora na prvenstvo nego eto samo je sada ljudskost ondnosno covjecanstvo za ukrajinu vezano? Ma mars
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.