Turkeš nastavio po starom

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH

Turkeš nastavio po starom

S. Mlaćo

U Švicarskoj ništa novo - bh. napadač Aldin Turkeš i dalje rešeta protivničke mreže. 

Ovaj bivši mladi reprezentativac naše zemlje iz kola u kolo briljira u tamošnjoj Challenge ligi, a novi golove za svoj Lausanne postigao je sinoć na gostovanju kod Vaduza.

Lausanne je na ovom gostovanju slavio rezultatom 2:1, čime je zadržao lidersku poziciju, a dva pogotka bila su upravo Turkešovo djelo.

Mrežu Vaduza je Turkeš načeo u 21. minuti, a iako su do kraja poluvremena domaći uspjeli da izjednače, u 82. minuti bh. napadač je uspio postići još jedan gol i donijeti vrijedan trijumf Lausanneu.

Nakon sedam odigranih kola Turkeš na svom kontu ima - sedam pogodaka. Trenutno je, naravno, i prvi strijelac lige.

Top Komentari

Mowzilla
Ako je baš toliko ubitačan nek ga Žućo zove pa nek se u repci dokaže da ne ispadne da mu je savez papire bezze ganjao...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti