Turkeš nastavio seriju golova
Napadaču koji je tek nedavno debitovao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovo je ukupno 10. ovosezonski pogodak. Prava za nastup u mladoj selekciji više nema

Pogodio i u Kupu

Turkeš nastavio seriju golova

M. Šljivak

Mladi reprezentativac BiH Aldin Turkeš nastavio je seriju golova u dresu švicarskog drugoligaša Rapperswilla.

Ovaj tim je u večerašnjem meču Kupa doživio uvjerljiv poraz od Kriensa (1:4), a Turkeš je bio jedini vrijedan pomena u svom timu.

Dobra igra mu se isplatia u 83. minuti kada je postigao novi gol ove sezone i tako je spasio svoj tim potpune katastrofe.

Novi izazov Turkeš i ekipa imaće već u nedjelju kada će u okviru 13. kola Challenge lige gostovati kod trećeplasiranog Winterthura.

Kup Švicarske:

Rapperswil - Kriens 1:4

Top Komentari

Benjamingst
Nadam se da ce u bolju ligu.... sretno momku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi