Turski klub za 50. rođendan želi Edina Višću
FOTO: EPA

Dio šampionskih planova

Turski klub za 50. rođendan želi Edina Višću

Bh. reprezentativac Edin Višća od naredne sezone bi mogao igrati za Trabzonspor. 

Ovaj turski prvoligaš iduće godine slavi 50. godina postojanja i za tu je prigodu, više nego ikad, cilj naslov prvaka. Za šampionsku momčad prve želje trenera Hamija Mandiralija su naš Edin Višća i Senegalac NDiaye. 

Tamošnji mediji navode da je rukovodstvo kluba već prije nekoliko dana započelo pregovore sa Višćinim menadžerom, a osim Trabzonspora za njegovo dovođenje u ljetnom prijelaznom roku će se boriti i slavni Bešiktaš. 

Višća u turskom prvenstvu bilježi fenomenalne partije već duže vrijeme. Za svoj Basaksehir je postigao 12 golova i upisao devet asistencija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti