Turski prvoligaš zainteresovan za Semira Štilića

Trener je Bugojanac

Turski prvoligaš zainteresovan za Semira Štilića

Semir Štilić uspio je u potpunosti oživjeti svoju karijeru dolaskom u FK Željezničar.

Nakon ne baš uspješne epizode u Wisli Plock, Štilić je ljetos ostao bez kluba i vagao je što bi mu u ovim godinama bilo najbolje za karijeru. Između nekoliko ponuda odlučio se za FK Željezničar s kojim je potpisao ugovor do 2022. godine, a partije koje danas pruža svrstavaju ga među najbolje igrače u ligi. 

Štilićevi golovi i asistencije iz kola u kolo oduševljavaju fudbalske sladokusce u našoj zemlji, a ono što pruža u "plavom" dresu nije ostalo nezapaženo ni izvan Bosne i Hercegovine. 

Za Štilićeve usluge ima mnogo upita, a u turskim medijima pišu da ga u svoje redove želi dovesti i tamošnji prvoligaš kojeg odnedavno vodi Bugojanac i bivši reprezentativac Hrvatske Stjepan Tomas.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turci pišu kako u Antalyasporu namjeravaju osnažiti igrački kadar tokom januarskog prijelaznog roka i da je upravo Štilić igrač kojeg bi doveli, a u slučaju da se transfer realizuje, bh. fudbaleru bi to ujedno bio i povratak u Super ligu.

Štilić je, podsjećanja radi, u Turskoj već imao priliku nastupati od 2013. do 2014. godine kada je nosio dres Gaziantepspora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Emir
Nema sta cekati zamjenit ce smog Sarajeva sa mediteranom i ljepotom...
11 3
nijepoznat
Sretno Majstore gdje god bio....
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi