18

Komentari (18)

user1571956549
Cestitam tuzlacima a moj Zeljo hahaha valjda nekog pobjedimo u pm.
Kakaks
Goooooolllllll
enko
Sta kaze direktor takmicenja Pilav ,moze kosovo srbija a zastava nemoze.smjena izvrsnog odbora ,generalnog sekretara i pilava.u subotu utakmica visokog rizika,derbi a sva sluzbena lica osim prvog asistenta iz rs. Zasto posmatrac i delegat nije bosnjak ili hrvat,treba velez da se oglasi.
user1676717906
Vico majmune **** ti dodik mamu usmrdjelu
Babajaga
Prekidalo se i zbog zastave herceg bosn. Šta se bunite sada. Koja ste vi gamad! Mediji su najveće zlo na svijetu!
Besha
Sve su nam uzeli ,himnu ,grb zastavu ina kraju i reprenzetaciju..Bosnjo glupavi nikad se pameti dozvat
dragonBH
Ovo je ptilika da se krene u obracun. Ne treba transparent skinut pa makar se i ne odigrala utakmica. Samo nek ovo pokrene navijacke skupine da se ujedine protiv ovih koji ne vole ovu drzavu a zasjeli su na bitne pozicije kako bi sve unistili.
rabodimis
Svaka cast !! Ako Bog da uskoro sa vecine stadiona cut ce se ovo isto. SAVEZ NAPOLJE ! Dosta vise !
kurjak
Danas je godišnjica 2.korpusa Armije RBiH, najjačeg korpusa u BiH, fukare su čestitale godišnjicu svojim očevima,braći,komšijama. I hoće nekakav sudija iz Bijeljine da prekine utakmicu,pa što ne prekide yebem ti babu mrtvu.
Ppp
Svejedno nek idu na trg, mezar, spomenik nek odaju pocast, stadion i nogometna utakmica nije mjesto za te stvari isto kao ni za zastave herceg bosne hvo ni rs. A sto se tice saveza svakako treba mjenjat.
Drakula
BRAVO TUZLA! OVI NASI SABANI NEK SUTE
likCedoGroba
Sutra u 14 h ispred saveza!!!!
Patrice77
Nista, samo nastavite nemora se ni odigrati utakmica. Ako iko od navijackih skupina ima muda to su manijaci. Svaka cast i fukarama.
Admir84
Prekinuo je Marić **** mu Vico svu familiju.
vasili
Šta mi sebi dozvoljavamo...SRAMOTA!
konjnakvadrat
konjnakvadrat
konjnakvadrat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.