Tušnjem odjekuje "Savez napolje", utakmica nakratko i prekinuta!

Navijači nezadovoljni

Tušnjem odjekuje "Savez napolje", utakmica nakratko i prekinuta!

Eldar Ganibegović, foto: Emir Dindić

Na Tušnju se igra utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Slobode i Željezničara. Golova nema, a u prvom planu za sada su navijači.

Tribine Tušnja solidno su ispunjene bez obzira na to što je radni dan, te i Sloboda i Željezničar imaju solidnu podršku na večerašnjoj utakmici.

Međutim, navijači oba tima očigledno su nezadovoljni svime što se dešava u i oko bh. fudbala i N/FSBiH i to su odlučili javno iskazati.

Tušnjem je odjekivalo: "Savez napolje". Jasna je to poruka koja budi i neka ružna sjećanja iz prošlosti, a naš reporter je sve zabilježio.

"Saveze, stidi se, sluga si politike", dodatno su skandirali navijači Željezničara smješteni na zapadnoj tribini.

Utakmica je poslije toga nakratko i prekinuta. Zbog transparenta posvećenom drugom korpusu Armije Bosne i Hercegovine, a koji su istakli navijači Slobode.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sve to dok se ne traži skidanje transparenata, naprimjer, s natpisom: "Kosovo je Srbija."

Ovome dodajmo da je glavni sudija utakmice Dražen Marić iz Bijeljine. Njegovi pomoćnici su Amer Macić iz Mostara i Bojan Makarić iz Bijeljine, dok je četvrti sudija Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Delegat je Vahidin Lušija iz Busovače, dok je Banjalučanin Ognjen Valjić posmatrač suđenja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
BRAVO TUZLA! OVI NASI SABANI NEK SUTE
9 1
Admir84
Prekinuo je Marić **** mu Vico svu familiju.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi