Tuzlanski premijerligaši se pomirili sa sudbinom

Na Tušnju bez fudbala do proljeća

18

Komentari (18)

crnoicrveno
edinho101
koga tužiti? savez? pa drug ugasit će nas. sjeti se ona 4R ili kakoono bi, kakosu nas sudije klale tada. pa izbacit će nas dodiković ne u federalnu nego u opštinsku... šuti i čekaj da bude gotovo, na žalost, ali ne možeš se sa r(b)ogatim bost...
zilan66
Nije se raja dzabe za*****ala kad je govorila treba uzorat i krompir posadit i vidi Tusnja.ja kad napisem da krivim nase debile u I O raja dislajka ,opet ponavljam da nasi ne sute nebi bilo ovako.hasic iz veleza osjetio belaj i odmah upozorio da ce biti problema.posto je pod suspenzijom nije smio javno djelovat.t u z b a.
DadiG
Fakat ni za šta nismo sposobni. Ne znamo ni strance dovesti da odrade posao kako treba.
antikomunist
Predizborno ZESTOKO PRANJE PARA SNSD iMiloKRADA Duduka i njegove lopovske familije!Posto MiloKRAD Duduk PROPADA sa svojom tzv partijom,koja je citav entitet RS zavila u crno, trebaju mu novci za izbore, zato stoji sve kako stoji.Fasmozna"Grcka firma" u rukama je tajkuna Dodika i treba SIPA pod hitno da uleti i pozatvara ih sviju.Ali ozloglasena familija DODIK ne staje, Prodaju zemlju ENTITETA RS strancima, najvise poganim Rusima, daju obveznice, zaduzeni su do grla i samo je pitanej DANA kada ce ENTITET RS proglasitio BANKROT!Sve je ovo njihovo maslo, zato je Gice instaliran na to mjesto.Ovdje se radi o PLJACKI STOLJECA u izvedbi SNSD. Sada neka se i HDZ dobro pripazi jer to su"jarani"(dok se ne zapuca a onda su najveci krvnici).
HerrOttoFlick1921
Neka, neka. Tako nam i treba, a ti Bosnjo puni dzepove lopovima u savezu
Rodjeni66
Tako ti je to kad je mafija u savezu,oni su sve znali da će ovako ispasti.
SarajFK
Zrinjski jos jednom dokazao da su pametniji i sposobniji od svih nas zajedno. A bosnje se zaletile da im cetalji nabrzinu urade terene. E moji pametnjakovici.
Neddim1
Zna li neko kakva je situacija u Banja Luci?
pjanke.sa
Tuzba samo za Savez i izvodjace! Savez NAPOLJE!!! Hocemo ljude iz sporta i koji su nesto napravili u zivotu! Ne lopove i nacionaliste!!!
Salt_boy075
Da Bog da i zavrse i u proljece,zakinuti smo za domace utakmice i nije mi jawno kako UEFA ILI FIFA nisu dosad uzeli u obzir ovo kasnjenje ipak su to njihove pare! Imal iko normalan u ovoj drzavi da radi svoj posao osim sto broje krvna zrnca!
antikomunist
Dok je KOALICJE ZLA SNSD/HDZ ovako ce nam svima biti, bez obzira na ime i prezime!
crnoicrveno
Zaboravio si i SDA, nista manje losiji nisu od te svije stranke a u koaliciji su s njima evo 30 god
crnoicrveno
Klasicni SDA nepismeni bot! Ti ces nekome reci jel bosnjak ili ne jer je iz Tuzle? Ma mrs u 3 pm seljacke
Chesa
Nekome treba j m pod hitno
Shaba
Rekoh ja neki dan tesko da cemo gledat do proljeca tekme na Tusnju i Kosevu. I u Mostaru i Banjaluci ce se oduzit bar jos 15-20 dana minimum.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti