Samo u Bosni i Hercegovini: Lešinari stigli na Tušanj, tek se smjestili, a već vrijeme za odlazak

Ništa novo za Premijer ligu

Samo u Bosni i Hercegovini: Lešinari stigli na Tušanj, tek se smjestili, a već vrijeme za odlazak

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

Tuzla City i Borac igraju trenutno na Tušnju utakmicu osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a zbog jake kiše koja pada u Tuzli posjeta na tribinama nije baš najbolja.

Jaka kiša stvorila je dosta problema i igračima oba tima jer je teren bio poprilično težak za igru u prvom poluvremenu.

No, to nije spriječilo banjalučki klub da dođe do prednosti od 2:0. Borac je poveo u 25. minuti kada je Hrenja uspio da pogodi za 1:0, dok je samo tri minute kasnije Lukić bio strijelac drugog gola za goste.

Posjeta na Tušnju nije baš najbolja, a jasno je da je glavni razlog za to jaka kiša koja pada već satima u Tuzli.

No, to nije spriječilo navijače Borca da dođu i bodre svoj klub, ali ponovo smo vidjeli na djelu besmisleno pravilo oko gostujućih navijača.

Oglasi

Naime, pristalice Borca su na stadion stigle tek početkom drugog poluvremena i pitanje je da li će se tu uopšte zadržati do kraja utakmice.

Istu stvar već godinama gledamo na terenima Premijer lige jer gostujući navijači na tribinu dođu obično sredinom prvog poluvremena, a idu prije kraja utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rijetkost je da na tribini budu cijelu utakmicu kako bi to bilo i normalno, te kako je to u ostalim evropskim prvenstvima.

Također, istu stvar vidjeli smo i sinoć na Pecari kada su navijači Sarajeva također tek na poluvremenu stigli na meč protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Nije to nista novo za Tuzlu. Sjecam se jednog gostovanja na Tusanj protiv slobode 2015 usli smo na poluvremenu gledali zagrijavanje na poluvremenu i izasli smo malo nakon sto je krenulo drugo poluvrijeme. Dali smo svi po 100 150 200 maraka kako ko vozili smo se 5 sati do Tuzle od Sarajeva. Ali eto tako to mora
1 2
Brazuka
Vico ih ismijava
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi