Uprava Tuzla Cityja ne miruje: Doveden novi iskusan napadač

Posao je zvanično završen

Uprava Tuzla Cityja ne miruje: Doveden novi iskusan napadač · Zvanično

Esmer Oštraković

Uprava Tuzla Cityja ne miruje ni kada je riječ o raskidu saradnje sa nekim igračima, ali ni kada je riječ o dovođenju pojačanja.

Tako je predstavljeno novo pojačanje, a radi se o napadaču Alenu Mašoviću koji u Tuzla City dolazi iz Nasaf Qarshija.

"Sretan sam što sam došao u ovaj klub zbog ljudi u klubu i uprave kluba. Tuzla je jako lijep grad tako da se nisam dvoumio prilikom odabira", rekao je Mašovič za zvaničnu stranicu Tuzla Cityja.

Mašović je svoju karijeru počeo u Partizanu, a zatim je prešao u Borac iz Čačka. Poslije Borca igrao je za Voždovac, Čukarički, Machidu iz Japana, te Nasaf Qarshi.

Jučer je zvanično predstavljen i bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nenad Nikić.

Oglasi

“Za mene je ovo povratak u ligu. Premijer ligu sam pratio, dosta igrača znam. Bilo je još ponuda ali sam izabrao Tuzlu radi zdrave sredine i projekta kluba. O klubu sam upoznat i jedva čekam da zaigram", kazao je Nikić za zvaničnu stranicu tuzlanskog kluba.

Prošao je školu Radnika Bijeljina, a pored Radnika igrao je i za Voždovac. Nikić je potpisao saradnju na četiri godine.

Prethodno je danas ekipa Tuzle predstavila Dušana Hodžića. Ovaj 29-godišnjak je protekle dvije sezone igrao u Radnik iz Surdulice, a u sezoni iza nas je skupio 17 nastupa u svim takmičenjima.

Ljubiteljima fudbala u BiH je najviše poznat po igrama u Sarajevu, dok je još u BiH igrao za Radnik iz Bijeljine i Čelik, ako i Velež i Mladost iz Obarske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dok je igrao na Koševu osvojio je dvije titule prvaka BiH kao i dva Kup, dok ima i medalju za osvojen Kup iz vremena dok je igrao za Radnik.

Vrijedi dodati i to da je danas iz tuzlanske ekipe potvrđen raskid saradnje sa Kemalom Mujarićem.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Gledaj ovoga sisojinog krmeta jes od rayan, jebbo svoga oca svatove
1 1
Geneve
Debelo krme počeo otpad dovoditi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi