Tuzla City na Pecari bez četvorice važnih igrača

Lider gostuje Širokom Brijegu

Tuzla City na Pecari bez četvorice važnih igrača

Admin Čaušević

U jednom od zanimljivijih susreta 10. kola Tuzla City će gostovati Širokom Brijegu. 

Dosadašnji dio sezone pokazao je da Husref Musemić i pomoćnici na raspolaganju imaju širok igrački kadar, međutim neigranje četvorice vrlo važnih igrača moglo bi donijeti određenu brigu.

Naime, Musemić neće moći računati na suspendovane Adnana Džafića i Mustafu Šukilovića koji su suspendovani zbog tri žuta kartona.

Za utakmicu protiv Hercegovaca neće računati ni povrijeđeni Ajdin Nukić te Agustin Doffo koji se još uvijek nije oporavio od koronavirusa.

Radi se o igračima koji uglavnom imali status startera, ali neke prethodne utakmice su pokazale da Tuzla City ima zaista jaku klupu pa ostaje da se vidi da li će tako biti i na Pecari.

S druge starane kod domaćina nema povrijeđenih i suspendovanih igrača pa će Jure Ivanković biti na slatkim mukama. Izuzetak je Ivan Ikić koji je od ranije povrijeđen.

Utakmica Široki Brijeg - Sloboda igra se u srijedu od 18 sati. Glavni arbitar susreta je Dragan Petrović iz Banja Luke.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
Sta ih briga imace igraca vise u vidu sudije.
0 1
GuiliDamou
Ide povaljivanje veceras! Evo, pratite… petrovic/grbic, svaki proboj i centarsut u 16 metara, krpic pravi faul u napadu, svaka duga lopta na krpica - faul u napadu, svaka prednost, nema prednosti, vraca se faul…
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi